Warmtepompen van Polytechnics Peeters

Warmtepompen bieden veel voordelen voor mens als milieu. In tegenstelling tot klassieke systemen, die gas of mazout verbranden, zijn ze heel efficiënt om huizen en kantoren te verwarmen. Omdat ze energiezuinig zijn, zorgen ze voor een CO2-uitstoot die minstens 30% lager ligt dan bij de klassieke verwarmingsinstallaties op gas of mazout.

Subsidies verlagen de kostprijs van warmtepompen

Zowel overheid als distributienetbeheerders moedigen het gebruik van warmtepompen aan. Daarom geven ze subsidies voor de installatie van een warmtepomp. Ook aan u.

Warmtepompen verlagen uw energiefactuur

Een goed presterende warmtepomp verbruikt ongeveer een derde minder primaire energie dan een zeer goede verwarmingsketel. 65 tot 80 % van de door de warmtepomp geleverde energie wordt gewonnen uit de omgeving. Daarom verbruikt een warmtepomp veel minder dan een klassieke verwarmingsinstallatie. Contacteer Polytechnics Peeters in Schepdaal voor een offerte op maat van uw situatie. 


 

Naast warmtepompen zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van centrale verwarming, sanitair en airconditioningContacteer ons voor een offerte of meer informatie.