Centrale verwarming bij Polytechnics Peeters

Polytechnics Peeters in Schepdaal is gespecialiseerd in de installatie van centrale verwarming, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Ook volledige appartementsgebouwen nemen we graag voor onze rekening.

We beschikken over een eigen studiedienst en weten alles over hernieuwbare energie. Denk daarbij aan thermische en fotovoltaïsche installaties. Ook condensatieketels en stralingspanelen hebben voor ons geen geheimen. Bovendien begeleiden we u graag bij het aanvragen van eventuele premies.

Alle cv-projecten

We werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zo verzorgen we graag totaalprojecten voor semi- industriële en andere bedrijfsgebouwen. Totaalprojecten omvatten onder meer de ganse piping en de eigenlijke plaatsing van de centrale of industriële verwarming.

Wenst u radiatoren bij te plaatsen of te vervangen? Aarzel ook dan niet om ons te contacteren. Wij geven u graag informatie over de mogelijkheden en merken. 

Ook voor gas -als mazoutketels kunt u bij ons terecht, net zoals voor het vernieuwen van uw stookplaats.
 

 

 


Naast centrale verwarming zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van centrale verwarming, sanitairwarmtepompen en airconditioningContacteer ons voor een offerte of meer informatie.