Aircosystemen van Polytechnics Peeters

De beste koel- en aircosystemen

Met een airconditioningsysteem maximaliseert u uw woon- en werkcomfort. Een kwalitatief systeem koelt niet alleen de binnenlucht maar zuivert deze ook en regelt bovendien de luchtvochtigheidsgraad. Dankzij de inverter technology bent u zeker van een stabiel en aangenaam binnenklimaat.

Koud en warm

Bij airconditioning denken veel mensen enkel aan koeling in de zomer. Maar omdat het om een warmtepompsysteem gaat, produceert dit toestel ook aangename warmte in de wintermaanden. U geniet met andere woorden het hele jaar door van uw investering. 

Wist u trouwens dat de airconditioning van Polytechnics Peeters ook een besparing op uw energiefactuur vormt? Klinkt vreemd, maar het is zo. Want onze warmtepompen leveren vier keer meer energie dan ze verbruiken!

Voor elke ruimte 

Onze oplossingen werken in élke ruimte: slaapkamer, bureau, living en zelfs veranda. Van lawaaioverlast tijdens uw slaap is helemaal geen sprake, onze toestellen produceren nauwelijks lawaai.

Kies voor Polytechnics Peeters

Voor de perfecte airconditioning moet u bij Polytechnics Peeters in Schepdaal zijn, dé specialist van het Pajottenland. Onze gepassioneerde medewerkers plaatsen alleen de beste toestellen, namelijk die van Mitsubishi Electric en Camair Air Conditioning. Onze knowhow en oog voor detail zorgen voor jarenlang plezier en comfort. Wij geven uw bovendien het nodige gebruiksadvies, en een optimale service. Uw kwaliteitsgarantie? Wat dacht u van meer dan twintig jaar ervaring?

Service na verkoop

Hebt u problemen met uw airco? Krijgt u deze niet goed afgesteld of weigert hij dienst? Wij komen zo snel mogelijk langs voor een herstelling of een onderhoud!

Ons advies

Bent u op zoek naar het meest geschikte airconditioningsysteem voor uw (nieuwe) woning, appartement, kantoor of bedrijf? Wij komen graag langs om met u de mogelijkheden te bespreken. Zo bent u zeker van het beste en meest efficiënte toestel, dat we perfect integreren in uw interieur. Contacteer ons gerust voor een afspraak. 


 

Naast airco zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van centrale verwarmingsanitair, warmtepompen en airconditioningContacteer ons voor een offerte of meer informatie.